Happy new Dopper!

Dopper Gestikt.nl

Dit vind je misschien ook leuk...

3 reacties

 1. Luc Kuijpers schreef:

  Ik miste in je leuke post informatie over de inhoud van de fles. Is het flesje “portion-sized” zodat het na één keer drinken al leeg is? Of is de fles zó groot dat je een dagvoorraad kunt meenemen, maar je hem ondertussen thuis laat, omdat hij onhandig groot is?
  Op dopper.com las ik dat het best een handige maat is: de original heeft een inhoud van 500 ml. Voor de grotere dorst, of een langer tripje, is er de “steel”. Die heeft een inhoud van 800 ml. Nog steeds redelijk handzaam.
  Ik had nog een dingetje. In eerste instantie dacht ik: ” jammer, dat de fles niet dubbelwandig is”. Dan blijft je water langer fris in de zomer, zodat het langer lekkerder is om te drinken.
  Maar, ook dáár heeft Dopper een oplossing voor: op hun site vind je de “Dopper-app”. Daarmee vind je wereldwijd (gratis) water-tappunten, zodat je overal vers water kunt drinken. Handig!

  • Desiré schreef:

   Dank voor de aanvulling! Ik had die dingen inderdaad gelezen, maar ben vergeten ze daadwerkelijk mee te nemen in de post. After-christmas-blues I guess.. 😉

   • Luc Kuijpers schreef:

    Dát zou een goed voornemen zijn: blues de deur uit, en rock er weer in.
    Go rock, girl !
    😉
    Maar goed, nu weer serieus, het staat er, dat is wat telt.
    En, graag gedaan.
    Ik verdiep me graag in posts, geschreven door een enthousiaste blogger, over fijne, sociale initiatieven. Dopper is er daar zeker één van!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *