Over Foodies Favorites

Desiré van den Beld, eigenaresse Foodies FavoritesMijn naam is Desiré, een in 1988 geboren liefhebster van onder andere gadgets en koken. Liefhebster van koken zeg ik, want ik ben nou niet bepaald een chefkok. Als ik kook, volg altijd keurig het recept of kijk ik op de verpakking wat de precieze bereidingswijze is. Mij out of the blue een gerecht laten maken zonder recept is niet zo’n goed idee. Verhoudingen, combinaties enzo.. daar ben ik nog niet zo goed in. Maar dat maakt niet uit, ik vind het leuk! En thuis wordt er niet eens veel geklaagd… 😉

Wat het koken voor mij als B-Foodie (zo noem ik mezelf maar) extra leuk en gemakkelijk maakt, zijn allerlei handige gadgets. Gadgets om te snijden, wegen, mixen, koken, bakken, braden, serveren, bewaren, opbergen, schoonmaken, etc. etc. En omdat ik denk dat ook de die-hard Foodie (de échte Foodie) er wat aan heeft, deel ik de gadgets die ik vind op mijn blog, genaamd Foodies Favorites. Trouwens, het zijn niet alleen kook-gadgets. Ook vind je op mijn blog gadgets voor sapjes, wijn en andere items gerelateerd aan eten en drinken.

Veel plezier op Foodies Favorites!

Liefs Desiré

Ps. voor vragen, opmerkingen of eventuele samenwerkingen met Foodies Favorites, verwijs ik je graag door naar het contactformulier.